De Verhuisbrouwerij - Brouwdemonstraties sinds 1998 English website ::  contact ::  sitemap
> verhuisbrouwerij :: brouwdemonstraties :: bieren :: ons uitnodigen :: ons bier kopen :: zelf bier brouwen
> > nieuws :: doel :: verhuisbrouwers :: geschiedenis :: In de media :: fanclub :: volg ons
   

Het doel

De Verhuisbrouwerij, dat zijn enkele hobbybrouwers die reeds meer dan 20 jaar ervaring hebben met het creeren van ambachtelijke speciaalbieren. Hun belangrijkste doel : zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de uitzonderlijke biercultuur van ons land.

Is het niet jammer dat ons land met honderden verschillende bieren en bierglazen een enorme traditionele biercultuur heeft, maar dat dit niet gekend is bij het grote publiek ? Men drinkt steeds minder bier en het overgrote deel zijn dan nog pilsbieren, zeg maar de low-cost producten, gebrouwen op industriele schaal. En dan te weten dat onze biercultuur sinds 2017 officeel erkend is als UNESCO-erfgoed.

Daarom willen de verhuisbrouwers het ambachtelijk speciaalbier promoten vanuit een andere invalshoek.

Hobbybrouwers ondersteunen

De Verhuisbrouwerij kan beginnende hobbybrouwers of mensen die er wel aan gedacht hebben om met deze hobby te beginnen, ondersteunen door met hun bier te brouwen. Ofwel komt u helpen op één van de brouwdagen van de Verhuisbrouwerij, ofwel komt de Verhuisbrouwerij naar u toe om samen in uw brouwinstallatie de eerste brouwsels te maken.
Bent u al een iets gevorderde hobbybrouwer, maar heeft u toch raad en daad nodig ? Dan is de Verhuisbrouwerij er ook voor u.

Proeverijen en workshops organiseren

Wil u graag een proefsessie organiseren van verschillende bieren ? Dan zorgt de Verhuisbrouwerij voor de juiste bieren afgewisseld met leuke anekdotes over de geschiedenis van het bier. Of indien u een workshop of teambuilding in gedachte hebt, dan kan u ook bij de Verhuisbrouwerij terecht.

Bieren voor verenigingen brouwen

Al gedacht aan een eigen bier voor uw vereniging of een speciale gelegenheid ? Bent u hobbybrouwer met een fantastisch bierrecept, maar weet u niet hoe u deze kan produceren op grote schaal ? De Verhuisbrouwerij kan u daar bij helpen.

Eigen Verhuisbrouwerij bieren op de markt brengen

Uiteraard kan de Verhuisbrouwerij de biercultuur ook promoten door zijn eigen bierrecepten op de markt te brengen. Dankzij de brouwdemonstraties hebben de verhuisbrouwers reeds een heleboel goede recepten die zij niet zelf op de markt brengen, maar die door een andere onderneming in een grotere ambachtelijke brouwerij geproduceerd worden. Welke deze zijn, kan u terugvinden bij de grote brouwsels.
De Verhuisbrouwerij is een concept van Brew & Sew bvba. Deze onderneming, geleid door één van de verhuisbrouwers, zorgt voor het brouwen en de distributie van deze bieren.

De Mobiele Brouwerij

De Brouwmeesters