De Verhuisbrouwerij - Brouwdemonstraties sinds 1998 English website ::  contact ::  sitemap
> verhuisbrouwerij :: brouwdemonstraties :: bieren :: ons uitnodigen :: ons bier kopen :: zelf bier brouwen
> > nieuws :: doel :: verhuisbrouwers :: geschiedenis :: In de media :: fanclub :: volg ons
   

Fanclub

Onze brouwerij heeft niet echt een fanclub, maar er zijn wel mensen die na het drinken van ons bier heel enthousiast reageerden. Hierdoor krijgen wij de nodige morele steun en bedanken wij ze met een eervolle vermelding op deze pagina.

Michel Moortgat (CEO DuvelMoortgat) en Bernard Van den Bogaert (Brouwerij De Koninck)
Michel Moortgat Bernard Van den Bogaert Michel : Dat is een goede tripel.

Bernard : Prachtig bierke mannen.(Aan zijn broer Dominique) Hebt gij die al gedronken ?

Tijdens een brouwdemonstratie op het eerste Modeste Bierfestival in 2011, zochten de verhuisbrouwers traditiegetrouw een vrijwilliger om de mout te storten en de brouwdag te starten. Chris Bauweraerts, bezieler van het Chouffe bier, was de beoogde vrijwilliger maar kende iemand beter om de vuile werkjes op te knappen.
Enkele minuten later stonden Michel Moortgat en de twee zonen van Modeste Van den Bogaert (naar wie dit bierfestival genoemd werd) aan de brouwketels om de mout te storten. Na het vermoeiende werk mochten ze allemaal nog eens proeven van het Trisser bier.
Jean Blaute en Ray Cokes, tijdens het TV programma Tournee Generale
Jean Blaute Ray Cokes Jean : Mannen, jullie kunnen echt bier brouwen !

Ray : Damn, I do like this guys, I really do.

Tournée Générale (2009) is een tiendelige reeks waarin muzikant, motard en bierminnaar Jean Blaute zijn Britse maat, de legendarische MTV-VJ Ray Cokes, op sleeptouw nam door het Belgische bierlandschap. Samen reizen ze het hele land door op zoek naar onze unieke en veelzijdige biercultuur. De Verhuisbrouwers leren Jean en Ray brouwen in aflevering 3.
Meer ...
Tola, ex-kannibaal van de Pokaja uit Papoea Nieuw-Guinea
Tola In 2006 kwam het tweede seizoen van het VTM programma Toast Kannibaal op televisie. Hierin werden drie vlaamse gezinnen voor enkele weken naar een zeer primitieve stam gebracht waar ze kennis maakten met de plaatselijke gebruiken en leefgewoonten.

De familie Franken uit Begijnendijk was één van deze families en zij hadden enkele flessen van ons Trisser bier mee. Dat deze Pokaja stam geen bier kenden, maakte het natuurlijk spannend wat ze ervan dachten. Meer ...

Michael Jackson, The beerhunter
The beer reminds me of the blond beers from Wallonie, but I realize that I'm sitting here with Flemisch brewers ...

Tijdens het bierpassieweekend in Antwerpen kwam Michael Jackson langs om zijn boek te signeren en om een proefsessie te houden voor het publiek. We trokken onze stoute schoenen aan en namen een fles van onze Trisser mee. Eerst was de organisatie niet zo blij met onze toenaderingspoging omdat hij boeken moest signeren. Maar Michael Jackson hield zich aan zijn woord en kwam mee aan onze tafel ons biertje nuttigen. We hebben meer dan uur boeiend geluisterd naar zijn verhalen over bier. Een onvergetelijke ervaring. Meer ...
Ben Vinken, Hoofdredacteur bierpassiemagazine
Dit bier is niet te vergelijken met enig ander bier. Een ware explosie van smaak. Het is een revelatie...

Toen Ben Vinken eregast was op het karakterbierfestival in Vichte, kwam hij uiteraard ook langs de standplaats van de verhuisbrouwerij waar we op dat moment bier aan het brouwen waren. Dit was zijn reactie die hij had op het drinken van onze Trisser. Achteraf nodigde hij ons uit om ook eens een brouwdemonstratie te geven tijdens het bierpassieweekend op de groenplaats in Antwerpen. Helaas botste onze aanwezigheid op een muur van veiligheidsregels, waardoor we geen toestemming kregen van de Antwerpse brandweer om onze gasbranders te gebruiken.